دهکده من

دهکده من

دهکده من

دهکده من

دهکده من

دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
بایگانی
آخرین نظرات

طرز تهیه‌ی پیتزای فلفل دلمه‌ای

سه شنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷ ق.ظ

“پیتزا فلفل دلمه ای” یک غذای فوق العاده کم کالری است که میتوانید آن را به عنوان شام یا به عنوان پیش غذا برای پذیرایی از مهمان ها سزو کنید.

مواد لازم پیتزا فلفل دلمه ای:

-فلفل دلمه ای قرمز رنگ بزرگ:2 عدد
-فلفل دلمه ای زرد رنگ بزرگ:2 عدد
-زیتون سبز قطعه قطعه شده :یک دوم فنجان
-جعفری تازه خرد شده :یک چهارم فنجان
-سرکه قرمز:دو قاشق چای خوری
-روغن زیتون:سه چهارم قاشق غذا خوری
-فلفل سیاه :یک هشتم قاشق چای خوری
-پنیر پیتزای ایتالیایی :450 گرم
-پنیر پارمسان تازه رنده شده :6 قاشق غذا خوری



روش پخت پیتزا:

ابتدا فر را روی درجه گریل قرار داده تا گرم شود. فلفل دلمه ای ها را به درازا دو نیم کنید و داخل آن را از غشا و دانه های خالی کنید.نصفی از فلفل دلمه ها ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق پخت فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند.بعد فلفل ها را بعد از پخت ، وقتی که کمی خنک تر شدند و از بخار افتادند در یک کیسه زیپ دار قرار دهید و درش را ببندید.

اجازه دهید 15 دقیقه در کیسه بمانندو بعد پوست فلفل ها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.سپس داخل ظرفی فلفل ها را با زیتون سبز ، جعفری خرد شده ، سرکه قرمز ، روغن زیتون ، و فلفل سیاه مخلوط کنید و به صورت مساوی روی خمیر پیتزا بریزید و بعد یک لایه پنیر روی آنها بپاشید.فر را روی دمای 350 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید تا پیتزا ،7 دقیقه ای بپزد و پنیر رویش آب شود.سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.

مرجع

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی