دهکده من

دهکده من

دهکده من

دهکده من

دهکده من

دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
بایگانی
آخرین نظرات

آموزش تهیه ساندویچ مرغ پنیری

سه شنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۹، ۱۱:۴۴ ق.ظ

ساندویج مرغ از غذاهای محبوب بوده که دستور پخت ساندویچ مرغ پنیری در ذیل آمده است.

مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد؛
پیاز 1 عدد؛
قارچ 8 عدد؛
زردچوبه 1 قاشق چایخوری؛
سس خردل 1 قاشق غذاخوری؛
آبلیمو 1 قاشق مرباخوری؛
پودر پاپریکا نصف قاشق غذاخوری؛
هویج 1 عدد؛
فلفل دلمه ای نصف عدد؛
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری؛
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری؛
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری؛
سس پوجه 1 قاشق غذاخوری؛
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری؛
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه؛
نان باگت 4 عدد.

طرز تهیه: اول سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید. ( برای مزه دارکردن مرغ ها می توانید از چند ساعت قبل آن ها را در پیاز خردشده ، مقداری آبلیمو و زعفران آبکرده و نمک و ماست بخوابانید.) مرغ ها را در کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و آب آن ها کشیده شود.حال قارچ و فلفل دلمه ای و پیاز را خرد کرده و هویج را رنده کنید. سپس آنها را به تکه های مرغ اضافه کنید و با هم تفت دهید تا نرم شوند. سپس ادویه و زردچوبه و نمک را اضافه نمایید. و کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها درآید و سپس شعله را خاموش کنید.برای تهیه سس مخصوص این ساندویچ، 2 قاشق غذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غذاخوری سس خردل و سس گوجه و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، پودر پاپریکا و مقداری نمک را با هم ترکیب می کنیم و روی دو طرف نان ها رومال می کنیم.از ترکیب مرغ بین نان ها قرار می دهیم و خیارشور می گذاریم. و در ظرف پیرکسی کنار هم می چینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر می کنیم. روی ظرف را با فویل می پوشانیم تا نان ها خشک نشوند.ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم و در آخر 5 دقیقه نیز گریل را روشن می کنیم.  

 

 

مرجع

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی